ALLES OVER JE FAVORIETE MERK

500x250-plate

De heerlijke Italiaanse keuken voor iedereen.

De sauzen en pasta kits geven een brede keus van bereidingen voor een heerlijk pasta-gerecht bij u thuis. Deze heerlijke Miracoli producten zijn klaar om direct te serveren, maar u kunt er zelf ook uw persoonlijke toets aan geven. Miracoli, om van te genieten met familie en vrienden.

500x250-herbs

De beroemde Miracoli geheime kruidenmix.

Een goed bewaard geheim, deze bekende mengeling van kruiden – wij kunnen er helaas niet meer over zeggen …. – die zo’n unieke en intense smaak geeft aan uw pasta, zo gewaardeerd door volwassenen en kinderen.

500x250-mamaF

De grote traditie van familiale Italiaanse keuken van Mama M

Al generaties lang laat Mama Miracoli u haar beste recepten ontdekken, de tips en truukjes van de echte Italiaanse familiale keuken. Een bron van heerlijke ideeën om met familie en vrienden van te genieten! Zie de kooktips van Mama Miracoli.

500x250-50

Miracoli : al meer dan 50 jaar bij u op tafel!

Al sinds meer dan 50 jaar is Miracoli dé referentie voor alle Belgen om van de Italiaanse keuken te genieten. Wie kent niet «La Tarentella», het beroemde Miracoli muziekje (speel hieronder), of Mama Miracoli, beheerster van de geheimen van de recepten en de kruiden-mix?